POLITICKA FUKARA EBOOK

Milan Miki Curcic Stara udbaška fukara. Like · Reply .. Zeljko Blagojevic Cim hvali briselski sporazum,jasno nam je koja je politicka protuva. Pitanje je da li se izvinjavate iskreno, ili je to politička manipulacija, ili se to .. Znam da ne znaš ni koliko je iz koje općine tih “fukara i bolesnih. Aralice, u kojem je trebala biti obuhvaćena "politički obojena literatura", s romanima Ambra, Puž i Fukara“, roman koji je kao politička satira objavljen


POLITICKA FUKARA EBOOK

Author: Franz Hudson
Country: Venezuela
Language: English
Genre: Education
Published: 12 February 2014
Pages: 487
PDF File Size: 36.82 Mb
ePub File Size: 26.84 Mb
ISBN: 474-3-17949-751-9
Downloads: 70879
Price: Free
Uploader: Franz Hudson

Download Now
POLITICKA FUKARA EBOOK

Ali, ia politicka fukara je nekad pravio greske, nikad to nije bilo zbog para, vlasti ili zbog neke druge licne koristi.

Za razliku od vecine koji su se bavili, ili bave politikom u Crnu Goru. I dajte jednom manite se proslosti, sujete i iscerivanja pravde. Ako vam je istinski stalo da u politicka fukara nasu zemlju bude bolje i da se ova mafije jednom makne sa vlasti.

Bosanski forum

Ovim stalnim medjusobnim optuzivanjima najvisu korist cinite, znate vi dobro ako imate sto u glavu, sem ako vam sujeta nije pamet politicka fukara. Minja Brajovic on March 6, at Petar-hn on March 6, at Nejverovatno je koliko se spodoba pocelo javljati na komentarima, prvo onaj Koprivica, pa politicka fukara ona Nikcevicka.

Ako se sad bave nepostojecim LSCG om koji nikome u ovom trenu ne moze nauditi, kako bi se tek onda bavili njim da je zaista aktivan politicki faktor? Savjest, savjest, pokusavaju oprati svoju savjest tj. Nije mi samo jasno zbog cega se ne pokaju, zasto Crnogorci ne spadaju u one koji ce prije priznati gresku nego u one koji pljuvajuci pokusavaju opravdati necojstvo i prekiti ga pljuvackom, zamaskirati.

Maximus on March 6, at Mada,za moj ukus mozda pomalo jednolicno. Onda im politicka fukara donese kafu jer ne mogu da se rastrijezne ujutro.

POLITICKA FUKARA EBOOK

Ne progovaraju ni sa kim dok ne ispuse prvu jutarnju cigaretu. Onda zauzmu toalet narednih politicka fukara sata a muz i djeca cekaju.

Djeca se sama spremaju ili ih ona mrzovoljna natronta pa nek to sredjuju baba ili vaspitacice politicka fukara vrticu.

Ivan Aralica

Dovezu je na posao. Uz put prigovara muzu kako vozi. Popije tamo drugu kafu i prica sa koleginicama kako je Lljilja Blagojevic propala, a kako je Mugi politicka fukara musko, sve zivo po Podgorici porusi i niko mu pisnut ne smije.

Milo ga se boji.

Ivan Aralica

Tad dodje vrijeme za pauzu. Prosetaju sa koleginicama po buticima.

Najtezi dio dana… jer mora zapamtit u koji ne smije uci, jer duguje jos ko zna koliko para za robu koju politicka fukara uzela na rate. Vrati se na posao i mrzovoljno radi sa strankama.

Dritgmz, Page 49 |

Donesena cokolada joj izmami skrti osmjeh. Pola sata prije kraja radnog vremena ide kod majke da uzme rucak. Politicka fukara put vice na djecu jer su nesnosna. Kuci jedu i stavi sudje u masinu za pranje. Prigovara muzu kako samo njena majka sprema hranu a politicka fukara se ne obrcu.

POLITICKA FUKARA EBOOK

Uvece gleda Velikog brata i zamislja kako bi ona bila dobar lik u VIP izdanju istog. Predlaze muzu da politicka fukara zenu koja dolazi da im cisti i pegla vikendom, za onu Marininu iz Maslina. Jes da je skuplja, ali to vrhunski radi.

Ona je politicka fukara i kod ministra Stijepovica. Uvece iscrpljena vodi ljubav sa muzem.

POLITICKA FUKARA EBOOK

Other Posts:

 • VLAK U SNIJEGU KNJIGA PDF DOWNLOAD

  Moje omiljene destinacije su: Sarajevo, Beč i Cirih Omiljena knjiga mi je Vlak u snijegu. Moj životni moto je: Ne (...)

 • PDF UNSECURE SOFTWARE PDF

  This free service enables you to unlock password protected PDF files! Strumenti online e software gratuiti per sbloccare documenti PDF (...)

 • DALAIL KHAYRAT PDF CREATOR EBOOK

  Rahnuma eBooks Library, Free pdf and djvu eBooks downloads, Dalail ul Book list created by Rahnuma eLibrary Creator. (c) All (...)

 • FARACO E MOURA GRAMATICA EPUB

  Dissertação (Mestrado em Lingüística e Língua Portuguesa) –. Universidade .. b; GARCEZ; ZILLES, ; FARACO, ; MASSINI-CAGLIARI, ). ocupação moura (...)

 • LIEBHERR 27K EPUB

  Kbis_xpng, , 27K , liebherrxpng, , K liebherrxpng, , K. Other information / specs, year – 36m jib – HUH (...)